BAJKA KOJU JE SMRT PREKINULA: Đorđe Pantić i Snežana Perić imali su brak kakav mnogi sanjaju

Novosti online

10. 02. 2022. u 15:33

SRBIJU je pogodila vest da je preminula naša bivša karatistkinja Snežana Perić (44), supruga bivšeg golmana Partizana Đorđa Pantića.

БАЈКА КОЈУ ЈЕ СМРТ ПРЕКИНУЛА: Ђорђе Пантић и Снежана Перић имали су брак какав многи сањају

Instagram / djordjepantic27

Ona je pre nekoliko dana primljena u bolnicu, ali je, nažalost, izgubila bitku posle teške bolesti.

Đorđe Pantić i Snežana Perić venčali su se 2006. godine.

Ovaj sportski par je bez mnogo pompe, raskoši, pa čak i u neklasičnoj garderobi za takve prilike, tada obavio ceremoniju gradskog venčanja u Opštini Stari grad u Beogradu.

Velika ljubav sa suprugom Đorđem

U braku su dobili ćerku, a Snežana je jednom prilikom za medije govorila o ljubavi koju nisu mnogo eksponirali u javnosti.

- U vreme kada se mnogi brakovi raspadaju i sve manje mladih ljudi veruje u ljubav, nas dvoje uživamo u idiličnoj vezi koju su ojačali svi problemi s kojima smo se susreli tokom skoro pet godina zajedničkog života. Sada, kada nam se život u potpunosti stabilizovao, a Đoletu ponovo krenulo na profesionalnom polju, ubiremo plodove sreće koju smo zaslužili. Ne varamo jedno drugo, ne svađamo se na javnom mestu, a povukli smo se i iz medijskog života jer nam je naš mali svet dovoljan. Najvažnije mi je što imam njih dvoje i ništa mi više od toga nije potrebno. Trenutno ne planiramo još dece, ali ako se to desi, sigurna sam da našoj sreći neće biti kraja – ispričala je tada Snežana, preneo je "Blic".

Uzrok smrti biće naknadno objavljen, a Đorđe Pantić je hitno doputovao u Beograd iz Saudijske Arabije gde radi kao trener golmana u ekipi Al Fejha.

Snežana Perić postala je 2002. u Madridu najmlađa svetska šampionka u karateu.

Imala je nepune 24 godine kada je došla do zlata u apsolutnoj kategoriji.

Rođena je u Zrenjaninu 18. juna 1978, u bogatoj karijeri je postala i prvakinja Evrope (2006), a do povlačenja je u svoju sportsku riznicu donela više od 30 titula i preko 100 medalja.

BONUS VIDEO: Ne odustajte od svojih snova, poruka olimpijske šampionke u karateu, Jovane Preković

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba