"SMEĆE"! Saradnica Novaka Đokovića besna zbog novih laži

Novosti online

10. 02. 2022. u 12:06

AUSTRALIJSKI mediji, odnosno "Jahu sports Australija" bavio se prijavom Novaka Đokovića za masters u Indijan Velsu, navodeći da je najbolji teniser sveta, izgleda, napravio zaokret i da će se vakcinisati.

СМЕЋЕ! Сарадница Новака Ђоковића бесна због нових лажи

Tanjug/AP

Oni su na početku teksta podsetili zašto je Đoković deportovan iz Australije i tu su naveli nekoliko pogrešnih rečenica.

- Srbin je mislio da mu je odobreno medicinsko izuzeće od Teniskog saveza Australije, ali tu odluku poništile su granične snage i to je potom potvrđeno na sudu - piše u tekstu.

To je iziritiralo Katarinu Pjetlović, savetnicu u Udruženju profesionalnih teniskih igrača, koje su osnovali Novak Đoković i Vasek Pospišil, koja je burno reagovala na ovaj tekst, označila ga netačnim, nazvavši ga – smećem.

- "Mislio je da mu je odobreno" – odobreno mu je - citirala je Pjetlovićeva tekst i ispravljala. 

- "Naknadno potvrđeno na sudu" – ne - dodala je.

Očigledno Australijanci i dalje na sve načine pokušavaju da destabilizuju najboljeg igrača sveta, iako je njihovo prošlo. Šalju otrovne strelice Amerika, kasnije će i Francuzima, pa Ostrvljanima.... Nema kraja igranki protiv Novaka Đokovića, koji je, čini se, pribijen uza zid i jedini mu je izlaz vakcinacija.

Podsećanja radi i organizatori Indijan Velsa su javili da bez vakcine se ne može na prvi masters u sezoni, a Novak se nalazi na preliminarnom spisku. 

Šta će biti kad će biti, zasada je sigurno da će Đoković igrati 21. februara na turniru u Dubaiju, a za dalje ćemo videti.

BONUS VIDEO: Dolazak Novaka Đokovića u zgradu opštine Budva

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda