IVANA OSTVARILA NAJBOLJI REZULTAT SEZONE: "Dobro je prošlo, a biće i bolje sa pravom konkurencijom" (VIDEO)

Novosti online

06. 02. 2022. u 12:12

NAJBOLjA atletičarka Srbije Ivana Španović Vuleta zablistala je i na dvoranskom prvenstvu srbije gde je skokom od 6.85 postavila najbolji rezultat sezone.

ИВАНА ОСТВАРИЛА НАЈБОЉИ РЕЗУЛТАТ СЕЗОНЕ: Добро је прошло, а биће и боље са правом конкуренцијом (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Ivana je osvojila prvo mesto skokom koji je za 15 centimetara bolji od dosadašnjeg najboljeg rezultata.

- Pribojavala sam se podloge, koja je kod nas u dvorani tvrda, a u Ujedinjenim Arapskim Emiratima sam radila na malo mekšoj stazi. Takođe sam se pitala kako će se temperaturna razlika odraziti na mene. Radila sam na 30 stepeni i više. Kod kuće je hladnije. Dobro je, ipak, sve prošlo. Sada predstoje takmičenja s podlogom na daskama tokom zaleta, koja me očekuje i kod nas u "Štark areni". Prvo je u Birmingemu 19. februara. Ovo sada sve dosta lepo izgleda. Treba pridodati daljine koje će doći i s pravom konkurencijom - rekla je Ivana. 

Trener srpske daljašice Goran Obradović pre takmičenja je priželjkivao skok između 6,70 i 6,80.

- Presrećan sam što se tiče rezultata. Treba imati u vidu da je koristila, kao i uvek kraći zalet na početku sezone od 16 koraka, a pun je 18. Tehnički je odradila sve korektno, ali nije na vrhunskom nivou, kakav bi trebalo da bude i kakav će biti uoči Prenstva sveta u „Štark areni“ gde brani zlatnu medalju s Prvenstva sveta u Birmingemu 2018 - rekao je Obradović.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KIŠNI ČOVEK: Lando Noris startuje sa prve pozicije