OLIMPIJSKI ŠAMPION U BEOGRADU: Tentoglu stiže na Svetsko dvoransko prvenstvo

Novosti online

21. 01. 2022. u 11:16

GRČKI ateletičar Miltijadis Tentoglu učestvovaće na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu, koje će biti održano od 18. do 20. marta.

ОЛИМПИЈСКИ ШАМПИОН У БЕОГРАДУ: Тентоглу стиже на Светско дворанско првенство

Foto: Promo

Aktuelni olimpijski šampion takmičarsku 2022. startuje sa vrha svetske rang-liste Svetske atletske federacije, a Tentoglu je već imao priliku da se takmiči u Beogradu 2017. i sada sa velikim zadovoljstvom najavljuje novi dolazak u srpsku prestonicu koja mu može doneti ostvarenje sna, da nakon svih zlata koje je do sada osvojio na listu upiše i svetsko.


- Moje jedino takmičenje u Beogradu do sada je bilo na Balkanskom prvenstvu u dvorani 2017, gde sam osvojio četvrto mesto skokom od 7,48 metara. Od tada nisam bio u Srbiji, ali sada planiram da se takmičim na “Belgrade Indoor Meeting” i nakon toga ću ostati u Beogradu i pripremiti se za Svetsko prvenstvo. Svestan sam da se srpski organizatori trude da spreme najbolje moguće takmičenje za nas i nadam se da će i gledaoci moći da nas podrže uživo tokom svetskog šampionata - rekao je Tentoglu.

- Kao i uvek veoma sam fokusiran na moje rezultate i na svakom takmičenju trudim se da dam sve od sebe i da dobijem najbolje rezultate. Svestan sam da su očekivanja od mene možda sada velika, ali ne obraćam pažnju puno na mišljenja drugih ili šta pričaju. Moj trener i ja se trudimo da stalno poboljšamo moju tehniku i da ne pričamo o očekivanjima i favoritima, samo želimo da skočimo daleko. Osvajanje medalje mi je uvek u mislima na svakom takmičenju - poručio je Tentoglu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ISTORIJA SE PIŠE U „GRADU SVETLOSTI“ Evo kakve su šanse da Novak Đoković odbrani titulu na Rolan Garosu!