MANIFESTACIJA ZA NEZABORAV: Sportski savez mališanima pripremio dan za pamćenje

Novosti online

04. 11. 2021. u 17:18

OD 2018. godine kada je Sportski savez Srbije prvi put organizovao Mali sajam sporta u Kraljevu, Sportski savez Kraljeva je nastavio da održava ovu manifestaciju i stvorio prelepu tradiciju.

МАНИФЕСТАЦИЈА ЗА НЕЗАБОРАВ: Спортски савез малишанима припремио дан за памћење

FOTO: SSS

Tako je na Atletskom stadionu preko 35 klubova održalo prezentaciju svojih sportova, a mali šani iz predškolskih ustanova i osnovnih škola mogli su da se oprobaju u mnogo sportova. Videli smo uživo mlade nade i trofeje iz fudbala, odbojke, košarke, biciklizma, kajaka, pikada, jedriličarstva, auto - moto sporta, borilačkih sportova, vaterpola, streljaštva, atletike, tenisa, rukometa... 

Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije je zajedno sa gradonačelnikom Kraljeva dr Predragom Terzićem i predsednikom Sportskog saveza Kraljeva Milošem Simovićem obiša Mali sajam i tom prilikom istakao:

FOTO: SSS

- Održavanje Malih sajmova sporta i treba da postane tradicija. Na pravi način su to uradile kolege iz Kraljeva. Svojom energijom i marljivim radom uz punu podršku gradonačelnika pomažu razvoj sporta u Kraljevu i trude se da što više dece izabere svoj sport. Nadam se da će već od sutra mnogi mališani postati deo sportske porodice i izabrati zdrav način života.

Sportski savez Kraljeva sem Malih sajmova sporta priključio se i ostalim akcijama Sportskog saveza Srbije:

FOTO: SSS

- Naša saradnja je uspostavljena na više nivoa i zaista nam je drago da se u Kraljevu sprovodi besplatna rekreacija za žene "Budi zdrava - vežbaj sa nama", da u vrtićima mališani vežbaju u okviru programa "Sport je važan da bi bio zdrav i snažan", od samog pokretanja akcije Seoske igre SSS Kraljevo svake godine učestvuje, a ove godine su nam pomogli u organizaciji Republičkog finala atletike akcije sport u policiji. Imamo odličnu komunikaciju, podrška gradonačelnika Terzića je uvek prisutna, pa se nadam da će Sportski savez Kraljeva i u godinama koje dolaze odlično raditi - zaključio je Marinković.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)