RUSIJA "ODLEPILA" ZA NJOM: Olimpijska šampionka napustila sport, sad "hara" po Instagramu (FOTO)

Novosti online

31. 10. 2021. u 12:25

ODUŠEVILA je Rusiju dok se takmičila, ali i sada, kada se sportom ne bavi u takmičarskoj formi, privlači ogromnu pažnju.

РУСИЈА ОДЛЕПИЛА ЗА ЊОМ: Олимпијска шампионка напустила спорт, сад хара по Инстаграму (ФОТО)

Instagram / karolisha.s

Ruskinja Karolina Sevastjanova je 2010. osvojila olimpijsko nadmetanja mladih, a dve godine kasnije uzela je i individualno zlato na prvenstvu Evrope, i najsjajnije odličje na finalu Svetskog kupa, a onda došla i do najvažnije medalje u životu:

Postala je olimpijska šampionka u Londonu, u višeboju (sa Ulijanom Donskovom, Anastasijom Bliznjuk, Alinom Makarenko, Anastasijom Nazarenko i Ksenijom Dudkinom).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karolina (@karolisha.s)

Već tada je mamila i sjajnim rezultatima, ali i lepotom, pa je u velikoj anketi u kojoj je učestvovalo 17.200 ljubitelja sporta iz Rusije, Ukrajine, Belorusije, Kazashtana, Moldavije, Jermenije, Azerbejdžana, Uzbekistana i Kirgistana, proglašena za najlepšu olimpijku s protostra bivšeg SSSR-a.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karolina (@karolisha.s)

No, posle tih Igara, tada 17-godišnja Sevastjanova je rešila da napusti sport, rešivši da se posveti studiranju i televizijskoj karijeri. Ali i - Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karolina (@karolisha.s)

Zanosna Ruskinja je iz meseca u mesec uvećavala broj pratilaca na toj društvenoj mreži, i to neretko provokativnim fotografijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karolina (@karolisha.s)

Sada je na Instagramu prati 624.000 ljudi, što ona koristi i da "svoje influenserske usluge" ponudu kompanijama, koje potom reklamira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karolina (@karolisha.s)

Karolina Sevastjanova zbog porasta popularnosti sve češće završava i u ruskim medijima, pa tako današnji "Sport ekspres" na naslovnoj strani upravo donosi ovu priču o njoj, odnosno o tome kako je posle sportske karijere rešila da na druge načine ostane u žiži interesovanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karolina (@karolisha.s)


BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)