BOJAN JANIĆ PONOSAN NA ODBOJKAŠE PARTIZANA: Strateg crno-belih zadovoljan što su pokazali karakter protiv Zvezde - 3:1

S. K.

25. 10. 2021. u 14:39

PRVI večiti derbi u novoj sezoni pripao je odbojkašima Partizana. Crno-beli su sinoć na Banjici naneli prvi poraz Crvenoj zvezdi (3:1), stigli je na tebeli, ali zbog slabije set količnika nisu uspeli da joj preotmu i prvo mesto na tabeli Superlige.

БОЈАН ЈАНИЋ ПОНОСАН НА ОДБОЈКАШЕ ПАРТИЗАНА: Стратег црно-белих задовољан што су показали карактер против Звезде - 3:1

FOTO: M. Vukadinović

- Mislim da je bila dosta borbena utakmica, sa dosta emocija, ali i grešaka. To se moglo o očekivati, jer je ovo tek četvrto kolo. Prezadovoljan sam pobedom, čestitao bih Zvezdi, stvarno ove godine sa novim trenerom imaju ekstra kvalitet. Imaju dugu klupu, svaki momak koji je ušao je doneo nešto novo. Meni se sviđa što smo izdržali pritisak, imali smo sve na dlanu, da završimo u tri seta, Zvezda je dobrom igrom preokrenula treći set, ali pokazali smo karakter u četvrtom činu da i mi možemo da preokrenemo. I to je ono što me raduje, ponosan sam na momke - ističe strateg Partizana Bojan Janić.

Lazar Marinović je svojoj ekipi doneo ključne ponede, iskoristio je treću set loptu u prvom setu i četvrtu meč loptu. Crno-beli su mogli da slave i sa 3:0, da u trećem setu nisu prokockali 19:14.

- Bili smo. Taj treći set mogao je da se okrene meč u pet setova, ali smo se sabrali, stvari postavili na mesto i nastavili da igramo kao u prva dva seta. Naša pobeda nije iznenađenje, jer smo dva meseca radili fenomenalno - naglašava Marinović.

Strateg crveno-belih Igor Žakić priznao je da je bolji tim pobedio:

- Videlo se od prvog seta da smo malo mlako ušli u utakmicu, da nije bilo energije i agresivnosti na servisu, što su oni iskoristili. Igrali iz idealnog prijema veći deo utakmice, a nama zadavali muke na prijemu, Nismo uspeli da se snađemo sa pomerenim loptama. Nadam se da ćemo im se revanširati u drugom delu prvenstva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju