HRVATSKA OČARANA SRPKINJOM Ivana Španović se udala, a ove fotografije s venčanja oduševile su komšiluk

Novosti online

02. 10. 2021. u 16:37

IVANA Španović je uplovila u bračne vode, a taj svečani čin izazvao je ogromno interesovanje ne samo u Srbiji, već i u susednim zemljama.

ХРВАТСКА ОЧАРАНА СРПКИЊОМ Ивана Шпановић се удала, а ове фотографије с венчања одушевиле су комшилук

Foto Instagram/ivanaspanovic

Primer za to stiže iz - Hrvatske.

Uz naslov "Poznata Srpkinja očarala fotografijama sa 'tajnog' bajkovitog venčanja", hrvatski "Večernji list" je na naslovnoj strani istakao priču o zvezdi srpskog i svetskog sporta.

U tom tekstu se navodi sledeće:

- Najbolja srpska atletičarka koju često nazivaju i jednom od najlepših sportistkinja na svetu, Ivana Španović, udala se za svog dugogodišnjeg partnera, trenera fitnesa, Marka Vuletu. Iako su detalje svog romantičnog dana pokušali vešto da skrivaju od očiju javnosti, neki su detalji ipak procureli još davno, a potom je i sama Ivana objavila bajkovite fotografije na svom Instagramu. 


- Znala sam da si ti taj, jer si mi dozvolio da nosim patike čak i na prvom plesu. Blagoslovena sam što ću tvoja biti 'do smrti' i ponosna što sam gospođa Vuleta - napisala je u opisu fotografije.


- Mali krug, pun ljubavi, zove se porodica, dana je rođenjem, a izabrana srcem, dodala je ona.


Venčanje je održano na ranču u Umčarima blizu Beograda, u bajkovitom ambijentu, uprkos tome što se po medijima prošlih dana pisalo kako će se venčati u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.


Mladenci su zakupili ranč i tamo odlučili reći svoje sudbonosno 'da'", piše "Večernji list", uz fotografije koje se nalaze i pred vama.

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!