KAPITEN ODBOJKAŠA SRBIJE POVREĐEN: Petrić se vratio u Beograd na terapije

S. K.

06. 09. 2021. u 18:02

KAPITEN odbojkaške reprezentacija Srbije Nemanja Petrić ne igra utakmicu protiv Portugala, ali ga neće biti na terenu ni protiv Grčke u poslednjem meču grupne faze Evropskog prvenstva.

КАПИТЕН ОДБОЈКАША СРБИЈЕ ПОВРЕЂЕН: Петрић се вратио у Београд на терапије

FOTO: N. Paraušić

Povreda ovog 34-godišnjaka iz Prijepolja nije teže prirode. Ipak, u dogovoru sa selektorom Slobodanom Kovačem i lekarskim timom donate je odluka da nema potrebe da se rizikuje sa njim u tim susretima.

Odlučeno je da se on vratio u Beograd i odradi terapije, pa da se potom priključi ekipi u Poljskoj u nastavku takmičenja.

- Zbog nategnuća mišića i postojanja većeg rizika da se povreda proširi i bude toliko ozbiljna da ne mogu da nastavim EP u dogovoru sa stručnim štabom i medicinskim timom došao sam u Beograd da se posvetim terapijama kako bih bio spreman za nokaut fazu i budem uz ekipu - kaže za sajt OSS Nemanja Petrić.

Srbija bi trebalo sa druge pozicije trebalo da ostvari plasman u narednu fazu. Naša selekcija ima sedam bodova, jedan manje od lidera Poljske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimiljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima