BOKSERSKI SPEKTAKL U CENTRU BEOGRADA: Javni trening Roja DŽonsa, Koncert Bregovića, Marije Šerifović...

Novosti online

20. 08. 2021. u 18:29

NASTAVLjA se ekspanzija boksa u Srbiji, a na Svetski dan oksa 27. avgusta Beograd će biti prestonica najplemenitije sportske veštine.

БОКСЕРСКИ СПЕКТАКЛ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Јавни тренинг Роја Џонса, Концерт Бреговића, Марије Шерифовић...

FOTO: BSS

U znak podrške domaćinu SP, AIBA je našem glavnom gradu dodelila organizaciju centralnog događaja u okviru Svetskog dana boksa koji će širom planete biti održan na različitim lokacijama.

Tokom događaja biće održan i veliki koncert na kome će učestvovati Goran Bregović, Marija Šerifović i Cobi. 

- Svi zainteresovani će imati privilegiju da im čas boksa održi jedan od najboljih boksera svih vremena - Roj Džons Junior! Legendarni šampion jedva čeka da dođe u Beograd. Roj Džons je ujedno i promoter Svetskog prvenstva u Beogradu - rekao je nedavno predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

Ovaj prestižni događaj prenosiće brojne televizijske stanice, te je ujedno i šansa za promociju turističke ponude Srbije. 

- Grad i država su puno pomogli u vraćanju boksa na mapu sveta, sad je na nama da napravimo buduće šampione. Srbija ima ogroman potencijal - tvrdi Borovčanin.

Na hiljade boksera biće obučeno u crvene, plave i bele majice BSS, čime će biti formirana dosad najveća "živa srpska trobojka".

Svi nabrojani razlozi znače samo jedno, svi na Trg sledećeg petka, 27. avgusta. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!