SJAJAN DOČEK ZA MILICU MANDIĆ I TIJANU BOGDANOVIĆ: Darovi za naše pobednice od predstavnika Vrnjačke Banje (FOTO)

G. Ćirović

15. 08. 2021. u 16:25

NAŠU zlatnu „olimpijku“ Milicu Mandić i njenu bronzanu koleginicu Tijanu Bogdanović koje su nam osvajanjem odličja na nedavno završenim Olimpijskim igrama u Tokiju priredile mnogo radosti, kao i njihovog trenera Dragana Jovića, prilikom boravka u Vrnjačkoj Banji na tradicionalnom tekvondo kampu „Galeb“, posetili su predsednik opštine Boban Đurović i Ivan Radović, predsednik lokalnog parlamenta.

СЈАЈАН ДОЧЕК ЗА МИЛИЦУ МАНДИЋ И ТИЈАНУ БОГДАНОВИЋ: Дарови за наше победнице од представника Врњачке Бање (ФОТО)

Foto: Novosti

Tom prilikom, prvi čovek lokalne samouprave uručio je našim zlatnim tekvondo reprezentativkama prigodne poklone – ručne satove i vrnjačke zlatnike sa ugraviranim imenima u znak zahvalnosti za njihove sjajne rezultate, kao i uspešnu saradnju prestonice srpskog kontinentalnog turizma i Tekvondo kluba "Galeb".

DRESOVI VOLjENOG KLUBA

OSIM satova i zlatnika, Milica Mandić i Tijana Bogdanović dobile su ovom prilikom još poklona. Kao velike simpatizerke crno-belih naše zlatne olimpijke dobile su dresove FK Partizan sa svojim imenima na leđima koje im je uručila Biljana Obradović, PR kluba.

- Pokloni su sjajni, već godinama uživamo u Vrnjačkoj Banji, ovde se redovno spremamo i odavde krećemo ka medaljama. Pozitivna energija koju ovde prikupimo svakako se odrazi i na rezultate. Na tekvondo kamp „Galeb“ u Vrnjakoj Banji redovno dolazim od 2007. godine – kaže Milica Mandić dodajući da se nije predomislila kada je u pitanju odlazak u „penziju“. - Što se tiče olimpijskog ciklusa stvarno ne mogu da se obavežem. Tu se neke povrede, a i emotivno sam se ispraznila. Za sada mi prija da budem tu, da uživam u sportu, možda sa neke druge strane, ali nemam ambiciju da budem trener.

Njena mlađa klupska koleginica i prijateljica Tijana Bogdanović kaže da je i u narednom predolimpijskom ciklusu očekuju teški izazovi, ali da je cilj zlatna medalja u Parizu.

- Teško je obećati takve stvari. Sport je nepredvidljiv i može se desiti da i najbolji nosilac izgubi u prvom kolu. Nadam se da ću se pre svega kvalifikovati, proces traje dugo, i da ću doći do te medelje koja mi nedostaje – naglašava Bogdanovićeva. - Imam velike ambicije i zajedno sa svojim timom verujem da mogu do zlata i na svetskom prvenstvu i na olimpijskim igrama.

Uprkos tome što Milica Mandić planira da se povuče, veliki sportski stručnjak i radnik Dragan Gale Jović ističe da u svojim redovima imamo potencijalne nove tekvondo šampione.

- Tijana Bogdanović ima samo 23 godine i tek je u usponu. Ona je naš predvodnik za Pariz. Tu je još nekoliko imena koja mogu dostići te visine i siguran sam da ćemo imati uspešan pohod na narednoj Olimpijadi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)