PROMENE U BK CRVENA ZVEZDA: Miketić novi predsednik

Novosti online

12. 08. 2021. u 20:33

BOKSERSKI klub Crvena zvezda danas je na redovnoj skupštini izabrao novog predsednika Vladana Miketića.

ПРОМЕНЕ У БК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Микетић нови председник

Ilustracija sport Foto Dephositos

Doskorašnji predsenik Zoran Manojlović je naglasio da klub ostaje u dobrim rukama, kao i da će se klub domoći još većih uspeha.

- Posle 20 uspešnih godina prepuštamo klub mlađim članovima. Bokserski klub Crvena zvezda ostaje dobrim rukama, a želim svu sreću u radu budućoj upravi. Verujem da je Vladan Miketić pravi izbor da se vrati stara slava našem bokserskom klubu - rekao je Manojlović.

Kako se navodi u saopštenju Bokserskog kluba Crvena Zvezda, Manojlović je posle 20 godina uspešnog vođenja kluba prepustio funkciju članu kluba i sekretaru stručnog tima Vladanu Miketiću.

- Velika mi je čast što sam izabran na ovu funkciju. Zahvalio bih dosadašnjem predsedniku Zoranu Manojloviću na svemu što je uradio za klub do sada, kao i za svu pomoć pri preuzimanju kluba. Daću sve od sebe u ovom izazovu jer Crvena zvezda je veliko, slavno ime i zaslužuje da bude na samom vrhu u evropskom boksu. Ovo je sigurno najveći izazov u mojoj karijeri, ali verujem da možemo da vratimo Zvezdu u slavna vremena osamdesetih I privučemo što više mladih boksera - rekao je Miketić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

KLIMATSKE PROMENE I OTAPANJE LEDNIKA: Kako spasti skijališta od nestanka