ĐENADIĆ JEDNOGLASNO IZABRAN: Proslavljeni sportista postao predsednik Sportskog saveza grada Šapca

V. Mitrić

10. 06. 2021. u 22:43

MILAN Đenadić, trener kajaka i proslavljeni sportista je jednoglasno izabran za predsednika Sportskog saveza grada Šapca na redovnoj Izbornoj skupštini, dok je za generalnog sekretara reizabran bivši košarkaš i trener Dejan Popović.

ЂЕНАДИЋ ЈЕДНОГЛАСНО ИЗАБРАН: Прослављени спортиста постао председник Спортског савеза града Шапца

Foto: V. Mitrić

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i predsednik Skupštine grada Nemanja Pajić prisustvovali su Izbornoj sednici, koja je održana u Sokolskom domu.

- Đenadića čeka odgovoran i veoma težak posao, jer je Sportski savez Šapca veoma važan za funkcionisanje sporta u našem gradu. On je dugogodišnji sportski radnik i nosilac najviših odličja na svetskim i evropskim prvenstvima, zbog toga mi je posebno drago što je izabran na ovo mesto. Siguran sam da će raditi na daljem jačanju šabačkog sporta, pre svega u delu omasovljenja i rada sa mladima. Za dobar rad sporta neophodna je komunikacija i razumevanje lokalne samouprave i Sportskog saveza, a u nama će svakako imati partnera. Grad Šabac je uvek tu gde postoji želja i rad. Naša vrata su svima otvorena, kako za savetovanje i rešavanje problema, tako i za nove ideje svih predstavnika sportskih saveza. Mislim da je ovim izborom stavljen jedan nov pečat na rad Saveta i jedan nov kvalitet u sportskom smislu -rekao je gradonačelnik Pajić i istakao da je Šabac grad sporta i da će sportski Savez u mnogome doprineti da sport funkcioniše na maksimalno visokom nivou.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna