USPESI SRPSKIH PARAATLETIČARA: Ministar Udovičić čestitao Željku Dimitrijeviću i Aleksandru Radišiću

Novosti online

02. 06. 2021. u 16:38

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je našem proslavljenom paraatletičaru Željku Dimitrijeviću obaranje svetskog rekorda i osvajanje evropskog zlata u disciplini bacanje čunja, na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

УСПЕСИ СРПСКИХ ПАРААТЛЕТИЧАРА: Министар Удовичић честитао Жељку Димитријевићу и Александру Радишићу

FOTO: Paraolimpijski komitet Srbije

- Još jednom si pokazao svoju neprikosnovenost i da rekordi postoje da bi ih ti obarao! Ponovo se srpska zastava vijori na evropskoj sceni tvojom zaslugom! Svaka čast, Željko, na još jednom hicu za istoriju, za ponos i nezaborav - nalazi se u čestitki ministra Udovičića.

Čestitke su ubrzo usledile i sjajnom Aleksandru Radišiću, koji je izborio bronzanu medalju za Srbiju u istoj disciplini.

- Bravo, Aleksandre, što si nastavio sjajan niz i osvojio bronzu, koja je peta medalja za Srbiju na Evropskom prvenstvu u paraatletici u dva dana. Dokazao si da je Srbiji opet mesto na pobedničkom postolju! Svaka čast - nalazi se u ministrovoj čestitki.

Ministar Udovičić je čestitao i Paraolimpijskom komitetu Srbije i stručnim štabovima naših paraatletičara na postignutim izuzetnim rezultatima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)