POSLEDNJI PUT BOŽE PRAVDE U OVOM SASTAVU: Svi plaču što "stari delfini" odlaze, a oni ponosno na veličanstven način zatvaraju Olimpijske igre

Novosti online

08. 08. 2021. u 11:35

Srbija ponovo na vrhu sveta - zlatna generacija srpskog vaterpola ponovo je osvojila olimpijsko zlato!

ПОСЛЕДЊИ ПУТ БОЖЕ ПРАВДЕ У ОВОМ САСТАВУ: Сви плачу што стари делфини одлазе, а они поносно на величанствен начин затварају Олимпијске игре

Foto: EPA

Mislili su svi da je legendarni tim Dejana Savića svoju poslednju reč rekao u Rio de Žaneiru, mnogi su nas potcenili pred Tokio, ali smo još jednom pokazali da smo najmoćniji u bazenu. Pobedom nad Grčkom u finalu (13:10), Srbija je još jednom stavila zlatnu medalju oko vrata, da na idealan način završi Igre u Tokiju.

Sedmorica legendarnih vaterpolista Srbije oprašta se posle ovog meča, pa su poslednji put zagrljeni na tronu poslušali himnu "Bože pravde" i to bez suza, osmeh je tu jer je ovo bilo veličanstveno.

Ipak, ako je nešto Tokio pokazao - onda je to da Srbija ima i budućnost u vaterpolu. Možemo da se oslonimo na Mandića, Rašovića, Jakšića, Dedovića i na mnoge druge, pa nije čudo što je kapiten Filipović održao emotivni govor svojim saigračima koji ostaju uz državni tim.

Zbog korona protokola morali su jedni drugima da predaju medalje, ali možda je tako i lepše...


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri