SEBIĆ SRBIJI DONEO BRONZU! Kompanija Meridian povećala donacije na POLA MILIONA (VIDEO)

PROMO

02. 08. 2021. u 12:00

Polako ali sigurno, Olimpijske igre ulaze u samu završnicu, a Srbija i poslednjih dana takmičenja ima svoje adute i kandidate za medalje.

СЕБИЋ СРБИЈИ ДОНЕО БРОНЗУ! Компанија Меридиан повећала донације на ПОЛА МИЛИОНА (ВИДЕО)

Foto arhiva VN

Zaključno sa danas i velikim uspehom Milenka Sebića koji je osvojio bronzu u disciplini MK puška trostav, naša zemlja je do sada osvojila pet medalja, a kompanija Meridian je svaku od njih NAGRADILA SA 100.000 DINARA KOJE ĆE DONIRATI U HUMANITARNE SVRHE!

A sad još lepih vesti...

Kao što ste i navikli, uz vrhunski sport, ide i vrhunska ponuda za klađenje, ali i specijalni pokloni za nove i one stare, verne članove. Ukoliko do sada niste, registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite POKLON TIKET OD 500 RSD i prepustite se čarima NAJVEĆIH KVOTA NA PLANETI.

Za sve one koji su iskusni i verni najboljoj kladionici u regionu – tu je fantastičan BONUS NA PAROVE I DO 2000%, ali i BONUS NA UPLATU DEPOZITA koji vam može doneti i do 10.000 RSD.

Ali, vratimo se sada sportu. Pored Sebića, do sada su nas obradovali Damir Mikec koji je osvojio srebrnu medalju, Tijana Bogdanović koja se okitila bronzanim odličjem, Milica Mandić koja je posle devet godina osvojila novo olimpijsko zlato i basketaši koji su na svom debiju doneli Srbiju bronzu.

Svi su oni već stigli u Srbiju, doneli odličja i još jednom obradovali čitavu naciju. Naredni dani nisu doneli nove medalje, ali jesu neke nezaboravne momente.

Znamo da se još niste oporavilli od nekih šokantnih poraza koje je Srbija doživela, ali vreme je da se okrene nova stranica i pruži podrška novim takmičarima i kandidatima za medalje.

Glavna zvezda ovih dana svakako je Ivana Španović, koja nas je sve oduševila skokom od sedam metara već u kvalifikacijama. Najavila je da ono najbolje čuva za finale, a od tog finale nas deli samo nekoliko sati – i zato bukmejkeri su spremili neviđene kvote!

Ako verujete u Ivanu, čeka vas kvota 5.08 da će se Srpkinja okititi zlatnom medaljom.

Osim toga, na terene će i naši atletičari Armin Sinančević i Asmir Kolašinac, koji će se takmičiti u bacanju kugle, kao i Milica Novaković i Bojan Zdelar.

Jasno je da je pred nama vrlo uzbudljiv dan u Tokiju, a na nama je da navijamo za naše predstavnike i nove medalje!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba