ODGOVORIO NA SKANDALOZNU IZJAVU HRVATICE: Ideš zlato da slaviš u Kninu, Novaka si jurila za sliku, a kod Milice bila u kući

Novosti online

29. 07. 2021. u 10:11

TEKVONDOISTKINjA Matea Jelić dala je skandaloznu izjavu posle osvajanja zlata na Olimpijskim igrama.

ОДГОВОРИО НА СКАНДАЛОЗНУ ИЗЈАВУ ХРВАТИЦЕ: Идеш злато да славиш у Книну, Новака си јурила за слику, а код Милице била у кући

FOTO: Instagram/mateajelic

Ona je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju veličala zločinačku akciju Oluja u kojoj je 1995. godine proterano 250.000 Srba iz Krajine.

Hrvatska olimpijska šampionka ističe da želi da napravi doček u Kninu koji će se spojiti sa godišnjicom Oluje, za koju kaže da joj mnogo znači.

- Doček u olimpijskom selu je bio sjajan. U selu su me dočekali kao da sam kod kuće. To smo mi Hrvati! Uvek se držimo zajedno. Želim da doček spojim s proslavom Oluje! Jedva čekam da se vratim u Knin. U Hrvatsku se verovatno vraćam za dva dana, a taman se bliži i godišnjica Oluje. Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i volela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu. Bila bi mi čast, zaista - rekla je Jelićeva.

Podsećanja radi, ta ista Matea Jelić jurila je Novaka Đokovića da se zajedno fotografišu i posla mu posebnu porukom. 

FOTO: Instagram/mateajelic

 

Poželela  mu je da osvoji zlatnu medalju.

A uz to je i veliki prijatelj sa Milicom Mandić kod koje često boravi kući, što je razljutilo navijače na Tviteru, koji su napali Hrvaticu.

- Ona te primi u svoju kuću (Milica Mandić), ima poverenja da te ostavi samu u njoj, a nekoliko godina kasnije ti ideš da slaviš godišnjicu etničkog čišćenja i proterivanja iz svojih kuća i vekovnih ognjišta njenih sunarodnika, napisao je jedan od srpskih navijača na Tviteru i dodao sliku sa Novakom.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (14)

MILOŠ BIKOVIĆ SNIMLJEN KOD PSIHIJATRA: Razlog? Rusija i Srbija! (VIDEO)