DEO TENISKE DELEGACIJE OTPUTOVAO U TOKIO: Evo kada se priključuju Nole, Nina, Ivana i Aleksandra

Novosti online

17. 07. 2021. u 20:29

Deo teniske reprezentacije Srbije, koji čine selektor muške reprezentacije Viktor Troicki i Miomir Kecmanović, večeras je otputovao u Tokio.

ДЕО ТЕНИСКЕ ДЕЛЕГАЦИЈЕ ОТПУТОВАО У ТОКИО: Ево када се прикључују Ноле, Нина, Ивана и Александра

FOTO: OKS

Drugi deo tima koji čine Novak Đoković, Nina Stojanović, Ivana Jorović i Aleksandra Kruniću Japan otputovati dva dana kasnije.

Na konferenciji za medije na beogradskom aerodromu pred polazak, Troicki je istakao da je velika čast biti selektor na takmičenju kao što su Olimpijske igre.

Velika mi je čast što sam selektor ekipa i što putujem u Tokio sa sjajnim momcima. Kao igrač sam učestvovao dva puta na Igrama, a sada prvi put idem kao selektor. Drago mi je što idem kao deo porodice Olimpijskog tima Srbije. Idemo sa najvećim ambicijama. Naravno da od Novaka očekujemo najsjajnije odličje, mnogo će značiti za sve što ide sa nama. Kecmanovć koji putuje danas sa mnom je mlad i perspektivan igrač, mnogo očekujemo od njega. Daćemo sve od sebe da donesemo radost Srbiji svojim rezultatima, rekao je Troicki.

Kecmanović će na teniskom turniru predstavljati Srbiju u muškoj pojedinačnoj konkurenciji i napominje da će dati sve od sebe da na svojim prvim Olimpijskim igrama ostvari dobar rezultat.

Izuzetna mi je čast što ću prvi put moći da predstavljam svoju zemlju na Olimpijskim igrama. Trudiću su se da dam sve od sebe. Dobro smo trenirali i radili. Pružićemo sve od sebe i nadamo se najboljem, rekao je Kecmanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina