RADONJIĆ UTUČEN: Ostaje mi da se nerviram i mislim da ćemo da se izvučemo iz ovoga do kraja

Novosti online

30. 03. 2021. u 22:15

PRETRPELA je Crvena zvezda ubedljiv poraz od Olimpije Milano, u utakmici koja njoj nije ništa značila, a rivalu iz Italije je bila možda i presudna.

РАДОЊИЋ УТУЧЕН: Остаје ми да се нервирам и мислим да ћемо да се извучемо из овога до краја

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

Ipak, mnogo više od svega Dejana Radonjića brinu povrede. Sada je Kori Volden ispao iz rotacije, povredivši se bukvalno na poslednjem treningu i priključio se Duopu Ritu na listi odsutnih. Zvezdu u četvrtak čeka Makabi, a onda u nedelju jako važan duel u ABA protiv Cedevita Olimpije.

Situacija je jako teška, ali uopšte nije nova, jer crveno-bele muče i korona i povrede i raspored maltene cele sezone.

"Mnogo puta sam pričao o tome i iščekivanjima da na treningu budemo svi. Ovog puta to neću raditi, ostaje mi samo da se nerviram i da mislim kako ćemo da se izvučemo iz ovoga do kraja", rekao je Radonjić.

On je više puta govorio da je situacija sa povredama nešto što treba da se uračuna na samom početku sezone.

"Ali, situacija koja traje već nekoliko meseci je malo frustrirajuća. Prvo korona, pa čekanje, pa povrede, pa raspored koji nas troši… Maltene smo u stanju iščekivanja svakog dana kakva nam je situacija, pa tek onda da pravimo planove. Imamo još dve utakmice u Evroligi, što po brojkama nije puno, ali naš raspored je i te kako zahtevan i moraćemo da pokažemo ekstra napor da izađemo ne toliko loše iz ovog perioda. Posle Evrolige imamo u toj poslednjoj nedelji imamo četiri utakmice u sedam dana", kazao je Radonjić.

Ekipu čeka jedan trening, pa onda sledi Makabi u četvrtak.

"Opterećenje je ono što smo prošli i što nas čeka posle toga, a to je nagomilano i zahteva dobru analizu i nadu da stanje neće biti pogoršano. Traži i neke planove koji moraju dnevno da se prave. Imamo obavezu, jakog protivnika sa jako izraženim kvalitetom… Ali je bitnije da pričamo o nama i tome kako da prevaziđemo situacije kakva je trenutno naša", rekao je Radonjić.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega