HULIGANI U MORAČI U ULOZI "NOVINARA": Divljaci pokušali da napadnu igrača Zvezde? Sve se odigralo pred sinom Mila Đukanovića!?

Novosti online

22. 03. 2021. u 21:32

JOŠ se ne stišavaju strasti nakon duela Budućnosti i Crvene zvezde.

ХУЛИГАНИ У МОРАЧИ У УЛОЗИ НОВИНАРА: Дивљаци покушали да нападну играча Звезде? Све се одиграло пред сином Мила Ђукановића!?

FOTO: ABA liga/Budućnost Voli

Na terenu je slavila Budućnost, a ako se pogledaju dešavanja van terena, jedino je izgubila košarka. Kako prenosi "Kurir" isplivale su nove informacije koje bacaju još veću senku na sve viđeno u "Morači". 

Iako epidemiološke mere nalažu zabranu okupljanja u dvoranama, na tribinama se našlo oko 300 navijača, kako prenosi portal svi oni imali su novinarske akreditacije, što implicira organizaciju navijača od strane domaćina, odnosno organizatora meča. 

Nikoga ne iznenađuje vređanje Srbije, našeg kluba, kapitena Branka Lazića, ali iznenađuje salva uvreda na račun Dejana Radonjića, koji važi za legendu Budućnosti. 

Kurir navodi da je u poluvremenu meča jedan od huligana pokušao nasilno da uđe na teren sa željom da se obračuna sa igračem Zvezde... Brzom reakcijom obezbeđenja sprečena je eskalacija sukoba. 

Ono što nije sprečeno su majmunski krici upućeni na račun Voldena?! Neverovatno je da se to dešava u 2021. godini na jednom sportskom meču...

Da sve bude još apsurdnije - sve to iz lože Morače posmatrao je Blažo Đukanović, sin Mila Đukanovića, predsednika Crne Gore. Bez bilo kakve reakcije ili pokušaja da spreči pomenuta dešavanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024