SKANDAL U SRPSKOJ KOŠARCI! Trener dobio astronomsku kaznu zbog obračuna sa sudijama: Ne smem da kažem što sam to uradio! (VIDEO)

Novosti online

09. 03. 2021. u 18:56

KOŠARKAŠKA lige Srbije nažalost je poslala sinonim za kazne i nesportska dešavanja van terena.

СКАНДАЛ У СРПСКОЈ КОШАРЦИ! Тренер добио астрономску казну због обрачуна са судијама: Не смем да кажем што сам то урадио! (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Poslednji takav slučaj viđen je u Staroj Pazovi na duelu između Dunava i Zlatibora. 

Dodeljena je astronomska kazna - najveća u tekućoj sezoni. 

Trener Zlatibora, Strajin Nedović kažnjen je od strane Disciplinskog sudije takmičenja, Dragutina Ilića zbog dve dosuđene tehničke greške, a potom i napada na službeno lice pred kraj susreta.

On  nije želeo previše da priča o tom događaju na konferenciji nakon meča, svestan da bi zbog toga mogao da dobije još veću novčanu kaznu

- Ja sam reagovao kako sam reagovao, dobio sam isključujuću grešku. Sigurno sam je dobio zasluženo, ali uzrok i posledica toga će ostati tajna, pošto ja o tome ne smem da pričam - rekao je Nedović

On će zbog prve tehničke greške, koja mu je treća od početka takmičenja morati da plati 18.000 dinara, a još 36.000 dinara da doda  zbog diskvalifikujuće greške. 

Na sve to, moraće da uplati čitavih 120.000 dinara zbog nesportskog ponašanja, pokušaja napada i pretnji službenom licu, navodi se u saopštenju Košarkaške lige Srbije

Dakle, kada se sve sabere na papiru, Nedović će morati da u kasu domaćeg takmičenja uplati čak 174.000 dinara, što je nestvarna cifra za ovaj rang takmičenja.

Sudije na ovom meču bili su Aleksandar Glišić, Vladimir Vesković i Nemanja Vlahović, a koliko se vidi na snimku sa utakmice, Nedović je imao zamerke na odluku Vlahovića, dok ga je Glišić smirivao prilikom napuštanja parketa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna