FILIPOVSKI: Daćemo sve od sebe i nadam se da će to biti dovoljno za pobedu

Novosti online

05. 03. 2021. u 14:38

PARTIZAN nastavlja takmičenje u ABA ligi, a očekivanja od ove utakmice izneo je trener crno-belih Sašo Filipovski.

ФИЛИПОВСКИ: Даћемо све од себе и надам се да ће то бити довољно за победу

FOTO: KK Budućnost/ABA liga

Klub iz Humske će sutra od 19 sati dočekati Cibonu u 20. kolu regionalnog takmičenja u hali sportova "Ranko Žeravica" u Beogradu.

- Teške dve utakmice i teška dva putovanja su iza nas. Najvažnije će biti da se za utakmicu protiv Cibone regenerišemo, sakupimo energiju i odigramo utakmicu najbolje što možemo. Najvažnije je dati sve od sebe i maksimum od onoga što imaš. Mi koji smo zajedno, daćemo sve od sebe i ja se nadam da će to biti dovoljno za pobedu. Cibona je promenila trenera, doveli su i neke nove igrače, kao što je Planinić na poziciji centra. Sa druge strane, mi ćemo igrati sa jednim centrom Jankovićem i jednom četvorkom Tomasom, tako da će spoljni igrači morati da pomognu na unutrašnjim pozicijama - rekao je Filipovski za klupski sajt.

Crno-beli su u regonalnom takmičenju vezali pet poraza, a bek Partizana Ognjen Jaramaz sutrašnji meč vidi kao priliku da se taj crni niz prekine.

- Utakmica protiv Cibone je za nas prilika da prekinemo vrlo neprijatnu seriju rezuzltata i da se uprkos svim problemima sa povredama, psihički i fizički podignemo. Cibona ima nekolicinu dobrih, mladih igrača koji će želeti da se protiv nas dokažu. Ipak, nadam se i verujem da će pobeda na kraju pripasti nama - istakao je Jaramaz.

Partizan trenutno ima skor od 7-11, dok je Cibona na učiniku od šest pobeda i 11 poraza.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Tanjug)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)