JOVANOVIĆ: Kup Koraća važan, daćemo sve od sebe

Novosti online

10. 02. 2021. u 15:22

TRENER Mege Vladimir Jovanović, pred početak završnog turnira Kupa Radivoja Koraća, istakao je da će njegova ekipa dati sve od sebe kako bi na ovom takmičenju bila što bolja.

ЈОВАНОВИЋ: Куп Кораћа важан, даћемо све од себе

FOTO: KK Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Mega sutra od 15 sati u četvrtfinalu Kupa igra protiv zemunske Mladosti u maloj dvorani Spensa u Novom Sadu.

- Radi se o jednom veoma važnom takmičenju u kome se igraju maksimalno tri utakmice do trofeja. Neki smatraju da je zbog toga najlakše, ja ne delim to mišljenje jer je to sistem u kome posle svake utakmice može da se ide dalje ili se vratiš kući. Svako od učesnika Kupa, bez obzira na nivo takmičenja u kome učestvuje, gaji svoje ambicije. Zbog ovakvog sistema svaki učesnik ima svoju šansu da završi u finalu ili čak osvoji trofej. Mi imamo svoje ambicije, pokušaćemo u svakoj utakmici koja je ispred nas od početka budemo maksimalno koncentrisani i fokusirani. Želimo da damo sve od sebe da na ovom takmičenju budemo što bolji - rekao je Jovanović za klupski sajt.

Mega će na finalnom turniru igrati sa 14 igrača: Nikola Mišković, Dejšon Smit, Filip Petrušev, Milenko Tepić, Stefan Momirov, Marko Simonović, Mihailo Jovičić, Luka Cerovina, Karlo Matković, Malkolm Kazalon, Aleksandar Langović, među kojima su i trojica juniora Nikola Jović, Nikola Đapa i Danilo Labović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ UŠAO U NBA ISTORIJU: Denver slavi, niko nikada kao Srbin!