POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE ČOVIĆA: Korona mi je udarila na srce, borio se sa upalom pluća

Novosti online

06. 02. 2021. u 11:32

PREDSEDNIK košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović je u gostovanju u jutarnjem programu "TV Prva" javnost upoznao sa informacijom da je nedavno imao korona virus.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ НЕБОЈШЕ ЧОВИЋА: Корона ми је ударила на срце, борио се са упалом плућа

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Otkrio je da mu je sada stanje znatno bolje. 

"Sad sam dosta dobro u odnosu na to kad je bio udar. Nisam govorio jer to ne treba da bude marketinška podloga. Imao sam sreću da nemam neke probleme da sa pneumonijom, ali udarilo je u srce, veliku apsolutu i sve je bilo iznenada. Nisam ni ja pomišljao da je korona, ali su rezultati pokazali. Čudni noćni snovi, koji ne mogu da se prepričaju, lokve znoje, gubitak energije", kazao je prvi čovek Zvezde. 

Pohvalio je Čović tom prilikom zdravstveni sistem Srbije, istakao je da mu nije najjasnije gde se zarazio. Takođe poziva ljude da se vakcinišu...

- Preturao sam po glavi gde sam mogao da se zarazim i shvatio da je to jalov posao. I u fabrici i u firmi su bile preduzete maksimalne mere... Mislim da me je spaslo to što sam redovno uzimao suplemente, vitamine, čuvao sam se, nosio masku, dezinfekcija, pa ne možete na neki način uhvatiti da smanijte određene rizike. Ljudi, vakcinišite se",  istakao je on i dodao: 

"Bio sam negde između, imao sam i ja termin, nisam baš kritična grupa i preskočio sam termin, a posle tri dana... Da sam dobio vakcinu - ko zna. Ljudi treba da se vakcinišu, svejedno je koja je vakcina", podvukao je Čović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!