ZLATANOVIĆ: Mornar je jedan od favorita za titulu

Novosti online

06. 02. 2021. u 10:33

U nedelju 7. februara od 12 časova Mega će u okviru 18. kola ABA lige dočekati ekipu Mornara, a utakmica će se zbog poznate situacije sa pandemijom Kovid-19 igrati bez gledalaca u Hali sportova Ranko Žeravica.

ЗЛАТАНОВИЋ: Морнар је један од фаворита за титулу

FOTO: Mega/Ivica Veselinov

Pomoćni trener Mege Vladimir Zlatanović koji je u prethodnom kolu na klupi privremeno menjao Vladimira Jovanovića koji je zbog Kovid-19 virusa u izolaciji, pred utakmicu sa Mornarom je istakao da Mega mora biti fokusirana na defanzivne zadatke svih 40 minuta utakmice.

"Mornar je napravio veoma respektabilan sastav za ovu sezonu sa jasnim ciljevima za visok plasman u oba takmičenja. Ulaskom u Top 16 fazu Evrokupa već su ispunili jedan cilj a sigurno je da igrama u dosadašnjem delu sezone u ABA ligi pokazuju da su jedan od favorita za osvajanje. Mornar gaji napadački stil igre i samim tim je jasno da moramo biti jako fokusirani na defanzivne zadatke svih 40 minuta, te uz kontrolisanu i pametnu igru u napadu mislim da možemo da odigramo jednu dobru utakmicu", izjavio je Zlatanović.

Bek Mege Malkolm Kazalon istakao je da Megu u nedelju očekuje izuzetno bitna utakmica.

"U nedelju igramo veoma bitnu utakmicu protiv Mornara koji igra odlično ove sezone u ABA ligi. Imaju izuzetno kvalitetnu ekipu popunjenu sjajnim igračima na svim pozicijama. Moramo da budemo koncentrisani i borbeni svih 40 minuta utakmice ukoliko želimo da dođemo u priliku da ostvarimo trijumf i tako nastavimo borbu za plej-of", izjavio je Kazalon.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega