KAKO ĆE SKUPITI TOLIKE PARE? Kajriju preti visoka novčana kazna zbog ugrožavanja bezbednsoti

Novosti online

13. 01. 2021. u 16:51

КАКО ЋЕ СКУПИТИ ТОЛИКЕ ПАРЕ? Кајрију прети висока новчана казна због угрожавања безбеднсоти

FOTO: EPA

ZVEZDA Bruklin netsa Kajri Irving propustio je već tri utakmice NBA lige i nije hteo da da objašnjenje za odsustvo sa parketa.

Neće ga biti ni u narednom meču Netsa, i dalje iz neidentifikovanih ličnih razloga, ali sada je možda isplivao video koji je razrešio dilemu o kojim razlozima se radi. A to bi moglo košarkaša Bruklina da košta dobrog dela njegove godinje zarade od 33 miliona dolara.

Pojavio se video sa rođendanske žurke Kajrijeve sestre Ejže na kome se vidi NBA star kako krši Kovid protokole, a NBA liga ima pravilnik koji igračima zabranjuje da posećuju noćne klubove, kafiće i druga mesta gde se okupnja više od 15 ljudi.

Zbog toga će Kajri propustiti bar jednu utakmicu a to će ga prema navedenom pravilniku koštati jednog osamstošesnaestog dela godišnje plate. Ne zvuči mnogo kad se tako napiše, ali u Kajrijevom slučaju reč je o 410 hiljada zelenih novčanica, jer Kajri zarađuje 33 miliona godišnje.

- Obavešteni smo o snimku na kome se vidi Kajri na porodičnoj proslavi. Istražujemo okolnosti da utvrdimo je li poštovao zdravstvene i bezbednosne protokole Lige. Trenutno još nije s ekipom iz ličnih razloga - izjavio je menadžer Netsa Šon Marks, dodajući da datum Irvingovog povratka na terene još nije poznat, ali da će košarkaš dobiti priliku da objasni svoj izostanak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Radovan

13.01.2021. 18:48

Овај лик је љаксе тешки! Врхунски играч са врхунским знањем и вештином али пајсер у глави!