VEČE ZA PAMĆENJE OGNJENA JARAMAZA: Crno-beli savladali Split!

Novosti online

03. 01. 2021. u 18:43 >> 18:50

KOŠARKAŠI Partizana savladlai su Split na gostovanju u istoimenom gradu u okviru 13. kola rezultatom 74:86

ВЕЧЕ ЗА ПАМЋЕЊЕ ОГЊЕНА ЈАРАМАЗА: Црно-бели савладали Сплит!

FOTO: Ivica Čavka/KK Split

Odlično je Partizan igrao tokom celog meča, a do pobede je došao ponajviše zahvaljujući Ognjenu Jaramazu koji je večeras odigrao meč sezone. 

Izašavši iz neugodne povrede nakon mesec dana pauze Jaramaz se vratio na teren i pokazao da je željan igre. Ubacio je Jaramaz 29 poena u večerašnjem meču. 

Dobro su domaći otvorili prvu četvrtinu. Crno-beli su imali zaostatak 15:8, a potom je usledila serija Partizana od 9:0, koristio je Kodi Miler-Mekentajer prostor naa piku i probio u dva navrata, a u ovom periodu istakao se i Vil Mozli poenima. Usledilo je jako zakucavanje Mozlija i pogodak Jaramaza uz Faul, te su crno-beli poveli sa pet poena pola minuta pre kraja prve deonice. Ofanzivni skokovi od velike su važnosti bili u ovom vođstvu crno-belih, nakon 10 minuta... 21:24

FOTO: Ivica Čavka/KK Split

Perković trojkom otvara drugu deonicu, a odmah mu odgovara Jaramaz sa druge strane. Zahuktao se Jaramaz, te je u nastavku vezao osam poena, doneo je bek crno-belih maksimalnih osam poena do tog trenutkasvom timu. Tri trojke ubacio je Jaramaz, ubedljivo je bio nerešiva enigma za protivničke igrače, ubacio je u prvom poluvremenu čak 17 poena. Na kraju poluvremena 48:42 za Partizan. 

Osmu trojku pogodio je Čampara za domaćina, a sa pet vezana poena Trifunović je održavao Partizan na plus osam. Usledio je nesporski faul Jankovića, te je domaćin spustio na svega dva poena zaostatka (51:53), a onda je ponovo proradio Jaramaz i prekinuo seriju domaćina. Desetim poenom Trifunovića u trećoj deonici Partizan po prvi put dvocifren 55:65. U posledlji period Partizan ulazi uz prednost 64:70. 

FOTO: Ivica Čavka/KK Split

Kako je tekao meč do sada nastavio je i u poslednjoj deonici. Parizan je nakon tri minuta igre dobio poene sa bacanja nakon tehničke, u redove domaćih igrača uvukla se nervoza. Imao je gost sedam poena prednosti. Partizan je do kraja rutinski savladao Split 74:86. 

Partizan je do pobede vodio već pomenuti Jaramaz sa 29 poena. Miler Mekentajer ubacio je 13, a dva manje Uroš Trifunović. Marko Luković je za domaćina ubacio 18 poena, a Mesiček je ubacio 13. 

FOTO: Ivica Čavka/KK Split

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!