SAŠA PAVLOVIĆ: Užasno je gledati košarku bez publike, verujem u Partizan, vratiće se na stare staze (VIDEO)

Novosti online

24. 12. 2020. u 16:49

KOŠARKAŠI Partizana igraju ispod očekivanja u dosadašnjem toku sezone. Nekadašnji igrač crno-belih Saša Pavlović ocenio je da je užanso gledati ovaj sport kada nema publike na tribinama.

САША ПАВЛОВИЋ: Ужасно је гледати кошарку без публике, верујем у Партизан, вратиће се на старе стазе (ВИДЕО)

FOTO: N. Paraušić

On ističe da Partizan najviše pogađa to što su hale prazne.

- Iskreno, užasno je, ne samo gledajući Partizan, košarka je bez publike ništa, a najviše izgleda utiče na naš Partizan. Mogu samo da zamislim kako je igračima na terenu, naš šesti igrač nije tu, i ne znam kako igrači traže neku motivaciju da svaku drugu ili treću noć igraju utakmice. Putovanja, konstantna testiranja, ja ne znam šta bih radio u takvoj situaciji, verovatno bih napravio pauzu ove sezone - rekao je Pavlović za klupsku televiziju.

Bivši košarkaš Klivlenda nije krio nadu da se nada da će sve brzo da prođe i da će Partizan da se vrati na pravi put.

- Uvek verujem u Partizan, mislim da je kriza kroz koju prolazimo trenutna, ići će to na bolje. Ne mogu ni da zamislim kako je bilo igračima dok su se pripremali za ovu sezonu, ne znajući da li će uopšte da počne, kako će da se igra i da li će biti garantovani ugovori. Nije nikome lako, treba ostati pozitivan, nadati se da će sve ovo brzo da prođe i da će se Partizan vratiti na stare staze. U tom pravcu idemo, ciljevi su opet visoki - zaključio je Pavlović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

IBRINA HELENA Lepa plavuša deceniju starija od njega - nije tipična žena fudbalera: Videla sam zlatan sat i veliki nos (FOTO)