NOVO POJAČANJE ZVEZDE: U mojim godinama nemate lične ambicije

Novosti online

22. 12. 2020. u 16:04

NOVI košarkaš Crvene zvezde Kino Kolom rekao je da je veoma srećan što je u Beogradu i što će igrati u Evroligi.

НОВО ПОЈАЧАЊЕ ЗВЕЗДЕ: У мојим годинама немате личне амбиције

POJAČANjE Kolom će još malo pričekati na debi/FOTO: KK Crvena zvezda

Španski reprezentativac je poslednje pojačanje kluba sa Malog Kalemegdana i pred današnji duel sa Zenitom (18 časova), 32-godišnji Španac govorio je o prvim danima u novom klubu.

- Srećan sam što sam ovde i što mogu da igram ponovo. Svi su mi mnogo pomogli, zahvalan sam i zbog toga. Želim da se spremimo i pobedimo. Zenit je odličan tim, pokušaćemo da uradimo šta možemo. Nadam se da ćemo moći da odigramo veoma dobro. Trener Paskvale ima kvalitetne igrače, moramo da ih respektujemo. Imaju odličnu odbranu, moramo da uložimo mnlogo energije za dobar rezultat, rekao je Kolom za "Sport klub".

Bivši igrač Valensije veruje da bi sreća mogla da bude bitan faktor za uspeh protiv Valensije.

- Kad ste u mojim godinama nemate lične ambicije već gledate šta sve možete da učinite za vaš tim. Koliko ću ja moći da doprinesem. Treniram cele godine, spreman sam fizički ali nisam u takmičarskom ritmu. Verujem da ću za nekoliko nedelja biti spreman sto odsto. Sada moram da se uklopim sa igračima i nadam se da ću moći da im pomognem, poručio je Kolom koji se nada da bi uskoro moglo da se igra i sa navijačima za koje zna da su fanatični i velika podrška.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!