OSVAJANJE TEL AVIVA: Zvezda gostuje Makabiju i nada se iznenađenju

G. K.

03. 12. 2020. u 08:09

ISKORISTILA je Crvena zvezda sedam dana pauze zbog reprezentativnih FIBA "prozora" da se što više odmori od napornog rasporeda utakmica i putovanja, ali i kvalitetno trenira, pa će orna i sveža večeras izaći na megdan Makabiju u Tel Avivu, u 12. kolu Evrolige (20.05).

ОСВАЈАЊЕ ТЕЛ АВИВА: Звезда гостује Макабију и нада се изненађењу

Kori Volden Foto N. Paraušić

- Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja ne zaslužuje da se nalazi tu gde je trenutno. Tim je napravljen, u najmanju ruku, za "top 8". Kompletni ulaze u meč, Di Bartolomeo i Omri Kaspi su se vratili u tim. Glavna poluga je, svakako, bekovska linija u kojoj su Vilbekin, kao jedan od najboljih plejmejkera Evrope, uz Ilajdžu Brajanta i Dosona. Nama je dobro došla ova pauza da se osvežimo posle teškog perioda. Gledali smo da oporavimo ekipu, da neke stvari, uslovno rečeno, "pročistimo" i očekujem da će sve to bolje izgledati - rekao je strateg crveno-belih Saša Obradović.

Naš predstavnik se nalazi na skoru od četiri pobede i sedam poraza, dok je "ponos Izraela" na 3-8.

Biće ovo 11. međusobni duel dva tima, a trenutni odnos pobeda i poraza je izjednačen (5-5), što jasno stavlja do znanja da Zvezdi odgovara Makabijeva košarka.

Poslednji obračun je pripao crveno-belima prošle sezone, tik pred pandemiju, kada je u Beogradu bila ubedljiva sa 92:76.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)