OBRADOVIĆ I LAZIĆ PRED REAL: Savršenom igrom možemo iznenaditi velikog rivala

Novosti online

12. 11. 2020. u 13:34

CRVENA zvezda je protiv Asvela ostvarila prvu pobedu u gostima ove sezone, a samo dva dana kasnije imaće izabranici Saše Obradovića priliku da protiv Real Madrida "potvrde brejk".

ОБРАДОВИЋ И ЛАЗИЋ ПРЕД РЕАЛ:  Савршеном игром можемо изненадити великог ривала

FOTO: AP

Neće biti nimalo lako iznenaditi desetostrukog šampiona Evrope. To priznaje i Obradović, koji ističe da će njegovi izabranici morati da odigraju savršenu utakmicu kako bi to ostvarili.  

- Utakmica sa Real Madridom sada biće potpuno drugačija u odnosu na sam start sezone, kada su igrali bez te dodatne energije. Mogu da dođu do koša na više načina i sa više pozicija. Za takvu ekipu koja ima ogroman kvalitet, potrebno je da odigrate savršenu utakmicu kako bi ih iznenadili. Nakon pobede u Lionu imamo dobro raspoloženje, ali moramo da budemo jako pametni u ovoj utakmici - rekao je Obradović.

Branko Lazić ističe da znaju kakav rival dolazi u Beograd.

- Nemamo puno vremena da se pripremimo na pravi način za ovu utakmicu i za ovakvog protivnika. Zna se šta je Real iz Madrida i sa kakvim kvalitetom raspolažu. Nisu puno promenili tim, ali osim velikog kvaliteta adut u ovoj sezoni im je i to što su uigrani odlično se poznaju. Zna se ko šta radi, igraju timski, a o kvalitetu tima u kome svako može da postigne mnogo poena i to na vrlo raznovrsne načine, ne treba ni govoriti - rekao je kapiten crveno-belih, ali i dodao da Zvezda ima svoju šansu:

- Imamo i mi naših aduta, odigrali smo odličnu utakmicu u Lionu i ako odigramo meč bez previše grešaka i čvrsto, imaćemo našu šansu - zaključio je Lazić

Utakmicom sa Realom, nastavlja se izuzetno teška novembarska serija utakmica za crveno-bele, već krajem vikenda sledi meč sa Splitom u ABA ligi, a onda ponovo “duplo kolo” i dva gostovanja u Milanu i Barseloni. Utakmica je na programu u petak od 19. časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili