PEJDžU NIŠTA NIJE JASNO: Nismo kliknuli, ništa nije kliknuli od samog početka sezone

Novosti online

30. 10. 2020. u 10:03

ПЕЈЏУ НИШТА НИЈЕ ЈАСНО: Нисмо кликнули, ништа није кликнули од самог почетка сезоне

Foto: M.V.

KOŠARKAŠI Partizana imaju start sezone koji je daleko od očekivanja armije navijača. Crno-beli su već nanizali pet poraza, dva u ABA ligi i tri u Evrokupu.

Izabranici trenera Šćepanovića trenutnom formom i igrama ne ulivaju nadu da se nešto može promeniti u dogledno vreme.

Markus Pejdž pokušao je da detektuje razloge lošeg početka sezone.

- Iskreno, ne znam kako da objasnim - kaže Amerikanac u intervjuu za Sportski žurnal posle poluvremena u kojem su crno-beli imali čak 12 izgubljenih lopti.

Neke stvari su očigledne...

- Mnoge od tih grešaka su iz nepažnje, potpuno neiznuđene. Nije baš da je Burž u tim trenucima igrao ne znam kako jako u odbrani, pa da su kao rezultat toga došle naše greške... Jednostavno, manjak koncetracije. Nismo cenili loptu dovoljno. Veoma je frustrirajuće.

Posebno u odbrani.

- Još ne igramo najbolji napad, lopta ne ide lako. Zato moramo da pogađamo, pa da pokušamo da pokupimo skokove u napadu. A mi gubimo lopte na polovini terena?! Ne možeš da pogodiš, a istovremeno ne možeš ništa ni da izgubiš - zbunjen je i Pejdž.

Za kraj...

- Od samog početka kao da nismo kliknuli. Ništa nije kliknulo... Nismo promenili napadačke akcije. Nismo promenili filozofiju. I zato ne postoji razlog zašto birso gubili na način kako mi to radimo - kaže Pejdž.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)