ŠĆEPANOVIĆ: Uvek je bolje kad se pobedi, Dangubić radi pošteno, zato mu se i vraća

Novosti online

25. 10. 2020. u 21:55

KOŠARKAŠI Partizana pobedili su Cedevita Olimpiju sa 86:77 u 4. kolu ABA lige. Posle utakmice utiske je izneo trener crno-belih Vlado Šćepanović.

ШЋЕПАНОВИЋ: Увек је боље кад се победи, Дангубић ради поштено, зато му се и враћа

FOTO: KK Partizan

Mladi stručnjak je istakao da je ekipa pokazala karakter i kada ne ide baš kako treba.

- Pre svega, čestitao bih igračima na pokazanom karakteru, kad ne ide sve kako treba. Pokazali su da kada svi daju ono što treba da bi se napravio tim, tim na kraju pobedi. Ovaj tim može da pobeđuje samo kao tim i to su pokazali svojim srcem i kvalitetom. Bez dva mnogo, mnogo važna igrača, u skraćenoj rotaciji, dali su sve, igrali bez sujete i ega i pobedili ekipu koja je možda bolja od nas u ovom trenutku. Ali ne pobeđuje uvek bolji. Partizan uvek mora da ide na pobedu - rekao je Šćepanović.

Specigičan odgovor je imao Šćepanović na pitanje da li je crno-belima sada lakše.

- Da li nam je lakše? Uvek je mnogo bolje kad se pobedi... Sport se sastoji od pobeda i poraza, da doživljavam ovaj posao kao smrtnu kaznu, ne bih se ni bavio ovim poslom. Svi smo mi pobednici i hoćemo da pobedimo, ali ne može uvek. Treba vremena, ne samo za Partizan, nego i za druge ekipe. Nije baš jednostavno da se penje forma u ovakvim uslovima, nije lako držati ritam u ovakvoj igri bez publike.

Potom se osvrnuo na igru Nemanje Danguvića, koji je meč okončao sa 11 poena i sedam asistencija.

- Dangubić otkad je došao, pošten je i mnogo dobro radi. Svako ko je pošten, uvek će ti se vratiti, to uvek govorim. Kad daješ sve od sebe i kad nemaš sujetu - igra ti vrati - zaključio je Šćepanović.

Partizanu je ovo bila treća vezana pobeda, a druga u ABA ligi.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024