IDEALNA PETORKA EVROKUPA: Svi iz Partizana

Beta

14. 07. 2020. u 17:44

PETORICA košarkaša Partizana izabrani su u najbolju petorku Evrokupa, saopšteno je danas iz tog takmičenja.

ИДЕАЛНА ПЕТОРКА ЕВРОКУПА: Сви из Партизана

Foto: Evrokup

Glasovima navijača u najbolju petorku izabrani su Markus Pejdž, Ognjen Jaramaz, Rade Zagorac, Rašon Tomas i Vilijam Mozli.

Takmičenje je prekinuto zbog pandemije korona virusa, a najbolja ekipa Evrokupa bila je Partizan, skorom od 12 pobeda i četiri poraza. Crno-beli su zahvaljujući dobrim igrama obezbedili prednost domaćeg terena do kraja takmičenja.

Plejmejker Pejdž je svih 16 utakmica počinjao na klupi, u proseku je postizao 8,8 poena, uz 1,6 asistencija i 1,8 skokova.

Mozli je dobio 15,9 odsto glasova, najslabiji je poenter među izabranima sa 6,4 poena, ali je sa klupe imao 5,6 skokova po utakmici, drugi u takmičenju, uz 1,4 blokade.

Tomas je dobio 13,3 odsto glasova i predvodio je crno-bele sa prosekom indeksnih poena od 12,3. Postizao je u proseku 9,8 poena, uz 5,3 skoka po utakmici i 1,1 asistencijom.

Jaramaz je imao 13,1 odsto glasova, u proseku je postizao devet poena, uz 2,8 asistencije i 2,3 skoka po utakmici.

Zagorac je postizao 8,9 poena i imao je 4,3 skoka i 1,5 asistencija po utakmici.

"Čestitam našim prvotimcima koji čine startnu petorku Evrokupa po izboru navijača. To je još jedan dokaz da smo bili prvi favoriti. Ujedno to je i razlog za optimizam, jer ćemo istu ovu petorku gledati u dresu Partizana i u sezoni 2020/2021", naveo je predsednik Partizana Ostoja Mijailović na Tviteru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad