NAJOMRAŽENIJI KOŠARKAŠ MEĐU "GROBARIMA" SE OGLASIO: Imao poruku za Lesora pred finale Evrolige

Novosti online

26. 05. 2024. u 09:15

Real Madrid će u nedelju od 19 časova u Berlinu igrati protiv Panatinaikosa u velikom finalu Evrolige, dok španski tim želi da odbrani trofej, grčki radi sve što može da se vrati na vrh evropske košarke.

НАЈОМРАЖЕНИЈИ КОШАРКАШ МЕЂУ ГРОБАРИМА СЕ ОГЛАСИО: Имао поруку за Лесора пред финале Евролиге

Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Sjajni francuski košarkaš Geršon Jabusele, govorio je o svom sunarodniku i velikom prijatelju ali i po potrebi rivalu Matijasu Lesoru.

– Videću ga u hotelu sigurno, Matijas je moj momak, tako da sam srećan što ću igrati ovu utakmicu protiv njega. Neverovatna sezona sigurno. Zvao sam ga i govorio mu dok se kandidovao za MVP-a. Osim mog momka Fakunda Kampaca, naravno, rekao sam mu da će možda on to imati. Samo sam srećan zbog njega. To je moj prijatelj, ali nedelja će biti ratno vreme i na kraju dana ćemo pokušati da pobedimo – rekao je Jabusele, koga navijači Partizana, pa ni Matijas Lesor iz tog perioda ne pamte po dobrom, a preneo Jurohups. 

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)