OVAKO NEŠTO SE RETKO DEŠAVA: "Novi DŽordan“ se poklonio Jokiću (VIDEO)

Novosti online

13. 05. 2024. u 10:50

Američki košarkaš Entoni Edvards pokazao je još jednom koliko poštuje Nikolu Jokiću nakon što je Denver slavio protiv Minesote sa 115:107 i izjednačio na 2-2 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige.

ОВАКО НЕШТО СЕ РЕТКО ДЕШАВА: Нови Џордан“ се поклонио Јокићу (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Jokić je postigao 35 poena (od toga 16 u poslednjoj četvrtini) uz po sedam skokova i asistencija, a imao je odgovor na sve što je Minesota stavila pred njega.

Najpre je govorio o samom susretu.

- Pogodili su neke teške šuteve. Mislim da nam je mnogo naškodila ona serija krajem druge četvrtine, koja je počela od moje glupe izgubljene lopte. Imali smo mnogo prilika da pobedimo, ali načinili smo neke greške - rekao je Edvards.

Edvards se poklonio Jokiću kao retko ko.

- Imaju najboljeg igrača na svetu, a lopta je kod njega u rukama sve vreme. Svaki put kada napraviš grešku, on je vidi, teško je boriti se sa time - rekao je Edvards.

Nije to prvi put da to radi, a govorio je biranim rečima i o Džamalu Mariju.

- Rekao sam mu da volimo to, da nastavi da priča tako, da ja to volim. Nije mi ništa odgovorio, ali prilično sam siguran da me je čuo, da su me čuli, mi živimo za takve stvari - rekao je Edvards.

Pojasnio je i kako spava posle ovakvih susreta.

- Isto kao što sam spavao posle prve dve utakmice. Dobili smo prve, ali nismo mislili da će biti lako. Znali smo da će udariti posle drugog meča, to sam i najavio, a sada je red na nas da uzvratimo. Biće kako treba, ovo je borba, prebili su nas, to je OK - rekao je Edvards.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)