SKANDAL U ABA LIGI! Trener izneo šokantne detalje: Bruka i sramota kakvu regionalno takmičenje ne pamti

Novosti online

11. 04. 2024. u 07:59

Košarkaši Zlatibora doživeli su pravi brodolom u prvoj utakmici četvrtfinala ABA 2 lige na gostovanju u Podgorici protiv istoimenog tima. Apsolutno ništa nije polazilo za rukom u odbrani ekipi Strajina Nedovića, zbog čega će u revanšu morati da pokušaju da nadoknade minus od čak 24 poena - 113:89.

СКАНДАЛ У АБА ЛИГИ! Тренер изнео шокантне детаље: Брука и срамота какву регионално такмичење не памти

Foto: ABA 2 liga

Ipak, sam duel je ostao u senci skandala koji se desio posle meča. 

Naime, trener poraženog tima Strajin Nedović je izneo niz kritika na račun protivničkog košarkaša Milutina Đukanovića, pošto je smatrao da je namerno želeo da povredi Jana Rebeca.

- Sjajna igra jedne mlade ekipe pada u drugi plan zahvaljujući igraču Podgorice Milutinu Đukanoviću, koji je s namerom u toku meča želeo da povredi našeg igrača, koji je već imao povredu te ruke - počeo je Nedović, pa se nadovezao:

- Nakon utakmice pretio je i psovao celu našu ekipu u hodniku, što je bruka i sramota, tako da tražim od ABA lige da reaguje, što sam naveo i u prijavi kod delegata - jasan je trener Zlatibora.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)