AMERI PONIŽAVAJU SRBINA? Biće visoko plasiran, ali na "najgorem draftu u istoriji"

Novosti online

02. 04. 2024. u 22:24

Mladi Nikola Topić zaludeo je NBA skaute. Mnogi su sigruni da će biti među prvih pet pikova, ali ono što je izneo eminentni američki novinar Džef Gudman nije baš nešto što će obradovati mladog košarkaša Crvene zvezde.

АМЕРИ ПОНИЖАВАЈУ СРБИНА? Биће високо пласиран, али на најгорем драфту у историји

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Iako bi plasman među prvih pet na draft bio drugi najveći plasman jednog srpskog košarkaša (posle druge pozicije sa koje je odabran Darko Miličić), Gudman prenosi da NBA čelnici smatraju da bi ovaj draft mogao biti "jedan od najgorih koji su ikad videli".

"The Ringer" predviđa da će francuski talenat Zakari Risašer biti izabran kao prvi pik, njegov sunarodnik Aleks Sar kao drugi, dok je Nikola Topić projektovan na treće mesto.

NBA draft će biti održan 26. i 27. juna u “Barklajs centru” u Njujorku. Prvog dana će biti izabrano 30 najboljih igrača, a tada svi američki košarkaški stručnjaci predviđaju da će košarkaš Zvezde saznati - u kom klubu nastavlja karijeru ako, očekivano, ode "preko bare".

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DONČIĆ, ŠEJ ILI JOKIĆ? Poznato kada NBA dodeljuje MVP nagradu