ZAUSTAVITI NIZ PORAZA: Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu iz Virtusa iz Bolonje

Novosti online

22. 03. 2024. u 07:47

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Virtusa od 19.00 časova u "Areni" u utakmici 31. kola Evrolige.

ЗАУСТАВИТИ НИЗ ПОРАЗА: Кошаркаши Црвене звезде дочекују екипу из Виртуса из Болоње

FOTO: M. Vukadinović

Košarkaši Crvene zvezde su od Panatinaikosa u "Areni" upisala šesti poraz u okviru Evroligi. Gosti iz Atine trijumfovali su 89:76, a igru su kontrolisali tokom čitavog meča.

Protiv košarkaša Virtusa, koji je trenutno osma ekipa na tabeli, tim sa Malog Kalemegdana ima priliku da prekine negativni niz, to ipak neće biti lako jer se klub iz Bolonje bori za šesto plej-of mesto, pa ima veliki motiv da upiše pobedu.

Italijanski i srpski predstavnik odigrali su tri duela do sada, a Virtus je posle poraza u prvom upisao dve pobede u nizu.

U utakmici odigranoj u sklopu četvrtog kola, Virtus je trijumfovao rezultatom 85:79 u utakmici u kojoj je potpuno nadigrao ekipu koju je tada sa klupe vodio Duško Ivanović.

Zvezda ni u ovom duelu neće moći da računa na Dos Santosa, Topića, Lazića i Tompkinsa, dok se Miloš Teodosić vratio na parket protiv Panatinaikosa, ali se čini da nije sto odsto spreman. Dok Virtus neće moći da računa na Danijela Heketa.

BONUS VIDEO: Ovako su košarkašice Partizana slavile pobedu nad Zvezdom u Kupu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!