SRBI MU OVO NEĆE OPROSTITI! Nikola Jokić ujeo za srce navijače Partizana i Zvezde

Novosti online

05. 03. 2024. u 10:11

Najbolji igrač Denvera i najveća NBA zvezda Nikola Jokić nedavno je izneo svoje mišljenje o tome ko su favoriti za plasman na fajnal-for Evrolige.

СРБИ МУ ОВО НЕЋЕ ОПРОСТИТИ! Никола Јокић ујео за срце навијаче Партизана и Звезде

FOTO: AP/Tanjug

On je iznenadio mnoge time što nije uvrstio nijedan srpski klub među kandidate, čime je posebno razočarao navijače Partizana koji su se nadali uspehu svog tima, ali i Zvezdini nisu bili bez ambicija. 

Podsećanja radi, najbolji košarkaš sveta je u nekoliko navrata isticao kako kada je god u mogućnosti gleda mečeve Partizana i Crvene zvezde u Evroligi, pa očigledno dobro poznaje kvalitet i ostalih timova u najjačem evropskom klupskom takmičenju.

U skladu sa tim Jokić je izneo svoju prognozu koji će timovi po njegovom mišljenju na fajnal–for Evrolige.

- Mislim da će Real i Barselona biti među četiri najbolja tima. Možda Monako i nadam se Olimpijakos jer moj prijatelj Nikola Milutinov igra tamo - istakao je Nikola Jokić.

Navijači u Srbiji mu ovo neće oprostiti, a zanimljivo bi bilo videti i prognoze Luke Dončića, Nikole Vučevića, Bogdana Bogdanovića...

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!