NOVI OBOREN REKORD U EVROLIGI! Košarkaš Fenerbahčea upisao najveći broj asistencija u istoriji najelitnijeg evropskog takmičenja

Filip Milošević

09. 02. 2024. u 22:26

Košarkaš Fenerbahčea Nik Kalates je na utakmici protiv Panatinaikosa upisao 2.000. asistenciju u Evroligi i tako postao prvi košarkaš u istoriji kome je to pošlo za rukom.

НОВИ ОБОРЕН РЕКОРД У ЕВРОЛИГИ! Кошаркаш Фенербахчеа уписао највећи број асистенција у историји најелитнијег европског такмичења

FOTO: EPA

U prvih deset minuta meča u Atini protiv nekadašnjeg kluba, upisao je tri dodavanja i došao do rekorda.

Kalates je tokom karijere igrao za Panatinaikos u dva navrata - od 2009. do 2012. i od 2015. do 2020. godine, a nastupao je i za Lokomotivu Kubanj, Barselonu, Memfis grizlise i od 2022. godine je u Fenerbahčeu.

Sa Panatinaikosom je osvojio Evroligu 2011. godine, a dva puta je sezonu završavao u prvoj postavi elitnog evropskog takmičenja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)