DŽOEL EMBID? Nikola Jokić konačno progovorio o najvećem rivalu u NBA ligi

Novosti online

24. 01. 2024. u 10:50

NIKOLA Jokić je bio prošle godine bolji, Džoel Embid je proglašen za MVP-ja ligaškog dela takmičenja, Srbin je osvojio NBA prsten i nagradu za najboljeg u velikom finalu.

ЏОЕЛ ЕМБИД? Никола Јокић коначно проговорио о највећем ривалу у НБА лиги

FOTO: Tanjug/AP

I glavno NBA pitanje je ko je trenutno bolji - Srbin ili Kamerunac!? Ruku na srce, centar Filadelfije je beležio neverovatne brojke, dok je prva violina Denvera spavala, ali kao da se i Jokić sada razbudio, pa cela Amerika sa nestrpljenjem očekuje novi sudar dvojice titana.

Prethodni je pripao Embidu, ali Nikola se ne opterećuje time, jer je čovek kome su timski uspesi ispred ličnih, pa je u skladu sa tim odgovorio i medijima kada su ga pitali o Džoelu.  

- Davno sam naučio da velike stvari dolaze neočekivano. Ne verujem da će protiv Džoela Embida biti nešto veliko, mislim da ljudi prave veliku priču oko toga, žele da naprave veliku dramu. Za mene je sledeća utakmica najvažnija - Njujork niksi - rekao je Jokić u razgovoru za "RTS".

Podsetimo, Džoel Embid ove sezone prosečno beleži 36,1 poen, 11,6 skokova i 5,9 asistencija i trenutno vodi u trci za MVP-ja NBA lige. Za petama mu je Nikola Jokić koji beleži 26,1 poena, 11,9 skokova i 9,1 asistenciju.

Bonus video: JAKO MI JE KRIVO! Bogdan Bogdanović o porazu u finalu Svetskog prvenstva

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave