VELIKO SRCE CRVENO-BELIH: Zvezda donirala paketiće Društvu za cerebralnu i dečiju paralizu u Požegi

Александар Илић
Aleksandar Ilić

13. 01. 2024. u 12:33

Crveno-bela delegacija predvođena legendom kluba - Boškom Đurovskim, je obišla Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu opštine Požega.

ВЕЛИКО СРЦЕ ЦРВЕНО-БЕЛИХ:  Звезда донирала пакетиће Друштву за церебралну и дечију парализу у Пожеги

FOTO: FK Crvena zvezda

Mališani su bili presrećni jer su imali priliku da se druže sa predstavnicima Crvene zvezde, a klub je za njih pripremio novogodišnje paketiće.

- Fudbalski klub Crvena zvezda nastavlja da sprovodi društveno-odgovorene akcije na prostoru cele Srbije i regiona. Zajedno sa Boškom Đurovskim predstavnici Zvezde su posetili korisnike Društva za cerebralnu i dečiju paralizu u Požegi. Domaćini iz pomenute ustanove su bili oduševljeni, jer su imali priliku da se druže sa legendom njihovog voljenog kluba, a posebno su se obradovali crveno-belim poklonima. Radost nisu mogli da sakriju ni zaposleni u Društvu za cerebralnu i dečiju paralizu, s obzirom na to da ih veseli svaki osmeh lica o kojima se staraju, stoji na sajtu Crvene zvezde.

Boško Đurovski istakao je da mu je velika čast što predstavlja klub.

- Izuzetno mi je velika čast, što se nalazim sa kolegama iz Crvene zvezde u poseti Društvu za cerebralnu i dečiju paralizu. Zahvaljujemo se gospođi Ljiljani Slović-Savić, koja sa svojim saradnicima brine o deci. Crvena zvezda će se uvek odazvati ovakvim pozivima, verujem da će poseta preći u neku vrstu tradicije i da ćemo svake godine biti dragi gosti. Deci i zaposlenima želim srećnu i uspešnu Novu godinu - istakao je Boško Đurovski.

 
Zatim je emotivan govor održala i predstavnica Društva za cerebralnu i dečiju paralizu - Ljiljana Slović Savić.
 
- Svima nama je ova poseta mnogo značajna, pogotovo što je u pitanju Crvena zvezda, jer sam i ja zvezdaš. Već treću godinu zaredom, delegacija Zvezde dolazi i donosi paketiće deci. Svi se ovde veoma radujemo tome. Meni je vrlo drago što su navijači i ove godine sa jedne humanitarne utakmice, podelili novac Republičkom savezu za cerebralnu i dečiju paralizu u iznosu od 570 hiljada dinara. Nas to puno obraduje, a pogotovo decu. Vidite i sami koliko su to veliki zdrastveni problemi, ovo je njihova kuća i dom, jer provode veći deo vremena. Uvek se trudimo da im sve maksimalno upriličimo, kad god šta treba. Drago mi je što je Zvezdina delegacija došla, pogotovo Boško Đurovski. Bilo koje zvučno ime Crvene zvezde deci mnogo znači, euforija će trajati sigurno narednih 15 dana. U narednom periodu planiramo nove projekte, pravićemo bazare i mnoge druge stvari. Nadamo se da će ove godine opština Požege imati sluha za nas, jer želimo da pojačamo naš tim i zaposlimo još ljudi. Ja se nadam da ćemo moći svi zajedno jednom da odemo na Zvezdinu utakmicu, to je svima ovde velika želja - zaključila je Ljiljana Slović Savić.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!