MELOUN: ''Meč smo izgubili u trećoj četvrtini''

Filip Milošević

06. 01. 2024. u 15:18

Trener košarkaša Denvera Majk Meloun izjavio je na konferenciji za medije nakon utakmice sa Orlandom, da je njegov tim meč izgubio u trećoj deonici susreta.

МЕЛОУН: Меч смо изгубили у трећој четвртини

FOTO: AP/Tanjug

Košarkaši Orlanda pobedili su na gostovanju ekipu Denvera rezultatom 122:120 u noćašnjoj utakmici NBA lige.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Paolo Bankero sa 32 poena, 10 skokova i 11 asistencija, dok je Džejlen Sigs dodao 27 poena i četiri skoka. Srpski košarkaš Nikola Jokić predvodio je Denver sa 29 poena, četiri skoka i osam asistencija.

- Meč smo izgubili u trećoj četvrtini. Kao što sam i rekao momcima, šta god da radite na poluvremenu, ne koristi. Individualno i kolektivno. Terao sam ih iz svlačionice na poluvremenu. Izađi i spremaj se da igraš, prijatelju. Bilo je nekoliko odluka sudija koje su mogle da idu i na drugu stranu. Mislim da je Aron Gordon igrao dobru odbranu u nekoliko poseda, gradio je, išao vertikalno. Ali Bankera je teško pokrivati, očigledno. Nije samo do Arona, morate da imate pomoć sa strane - istakao je Meloun.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)