ŠTA OVO BI?! Željko Obradović govorio o uhapšenima, a onda mu se na konferenciji obratio zvezdaš

Novosti online

30. 12. 2023. u 20:19

KK Partizan je 2023. završio pobedom u Baru, a potom je usledila više nego zanimljiva, a svakako nesvakidašnja, konferencija za štampu koju je održao trener crno-belih Željko Obradović.

ШТА ОВО БИ?! Жељко Обрадовић говорио о ухапшенима, а онда му се на конференцији обратио звездаш

YouTube / KK Mornar Bar

Jedna od tema bila je nedavno hapšenje prvog čoveka košarkaškog kluba Mornar, Đorđija Pavićevića, koji je po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore uhapšen, uz dva službenika Uprave prihoda i carina i jednog bivšeg radnika zbog sumnje da su krijumčarili cigarete.

Na teret im se stavljaju stvaranje kriminalne organizacije, falsifikovanje službene isprave i krijumčarenje putem pomaganja.

Posle pobede Partizana nad Mornarom, konferencija je, isprva, počela uobičajenim rečima:

- Ovo je bila utakmica u kojoj je trebalo da igramo ozbiljno i mislim da smo pokušavali da sve vreme igramo ozbiljno. Nije lako u ovoj situaciji pričati... - počeo je konferenciju strateg gostiju, dok je iz hale još uvek dopiralo snažno navijanje "grobara".

Obradović je ovako nastavio:

- Vidite, pre svega ovu atmosferu. Želim da se zahvalim navijačima Partizana što su bili ovde večeras s nama. Ali, da se vratimo na onu priču zahvaljujući kome su oni ovde. Oni su tu zahvaljujući ljudima koji su podigli Mornar, familija Pavićević, pre svega moj veliki prijatelj Đoko i Mihailo. I... žao mi je što su došli u ovu situaciju. Želim da im obojici, i njihovim familijama, poželim srećnu novu godinu i nadam se da će sve biti u najboljem redu...

Jedan novinar je tada prekinuo izlaganje trenera Partizana i pitao "Vidite li Mornar i naredne sezone u prvoj ABA ligi", na šta je odgovor glasio:

- Najiskrenije bih voleo da se to desi pošto, ponavljam, uložili su ogromnu energiju, i to godinama. Digli su ovaj klub i zahvaljujući njima Mornar je ovde gde jeste i želim im, zaista, sve najbolje. 

Potom je na konferenciji za štampu reč uzeo jedan - zvezdaš.

Naime, Obradoviću se obratio dugogodišnji portparol Mornara, koji više ne obavlja tu funkciju, te kao novinar rekao sledeće:

- Desetak godina sam bio portparol KK Mornar, jedino mi je žao što večeras nisam tu pored Vas. Ove vaše izjave o Mornaru svedoče da su braća Pavićević podigli Mornar, ali da ste i Vi podigli Partizan i ABA ligu. To vam kaže jedan ortodoksni zvezdaš. Milo mi je što i Vi lično i Partizan doživljava ovacije u dvoranama širom Jugoslavije. Nemam pitanje, samo sam to hteo.

- Hvala Vam, hvala najlepše - započeo je Željko Obradović, dodajući: - Zaista je lepo videti ovo sve i daj Bože da svaka hvala u ABA ligi bude ispunjena do poslednjeg mesta. Bila je takva atmosfera i u Zadru, pre neki dan kad smo tamo igrali. Isto je bilo fenomenalno tako da je to nešto što je, sigurno, ABA ligi potrebno, da bude sve lepo, fer i sportski, a kada je tako, onda ta liga može da ide samo napred. Hvala još i, zaista, srećna vam godina svima, sve najbolje vam želim. Hvala vam na lepim rečima!

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)