GOTOVO JE! Dubai ulazi u Evroligu, samo još detalji

Novosti online

28. 11. 2023. u 08:40

Evroliga već godinama pokušava da se kvalitetom približi NBA ligi, ali je za sada zaista jako daleko od takvog poduhvata. Sinoć je održana sednica Evrolige na kojoj se razgovaralo na temu toga kako unaprediti aktuelno takmičenje.

ГОТОВО ЈЕ! Дубаи улази у Евролигу, само још детаљи

Evroliga

Prema poslednjim informacijama, izglasano je da se u Evroligi primi jedan klub iz Dubaija. Još uvek nije poznato kada će se priključiti, odnosno hoće li to biti naredne ili one tamo sezone.

Kako je prvi preneo grčki novinar Sotiris Vetakis, a potvrdio i Jurohups, klubovi-deoničari elitnog evropskog takmičenja su većinom za priključivanje Dubaija, a Vetakis čak tvrdi da je glasanje proteklo jednoglasno u korist novog projekta sa Bliskog istoka.

Ipak, kako se navodi, obe strane moraju da naprave još nekoliko koraka kako bi zaključili saradnju, ali na osnovu prvih informacija, prilično je izvesno da ćemo u bliskoj budućnosti gledati i tim iz Dubaija u Evroligi.

Jurohups tvrdi da do ekspanzije Evrolige neće doći naredne sezone, kako je svojevremeno istakao i izvršni direktor Paulijus Motiejunas.

Ipak, poslednji razvoj događaja ukazuje da je Dubai ispred Londona i Pariza kada je u pitanju dobijanje vajld karte, dok timovima iz glavnih gradova Engleske i Francuske i Evrokup ostaje kao opcija da se domognu društva najboljih.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!