BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE HITNO PRIMLJEN U BOLNICU: Otkazao mu bubreg, osećao mučninu i imao visok krvni pritisak

Novosti online

27. 11. 2023. u 12:43

Nekadašnji grčki košarkaš Sofoklis Skorcanitis (38, 206) hitno je primljen u bolnicu u noći između nedelje i ponedeljka, prenose grčki mediji.

БИВШИ КОШАРКАШ ЗВЕЗДЕ ХИТНО ПРИМЉЕН У БОЛНИЦУ: Отказао му бубрег, осећао мучнину и имао висок крвни притисак

Foto arhiva VN

Razlog zbog kog je "Big Sofo" hospitalizovan su visok krvni pritisak i mučnina, tako da je zadržan na lečenju kako bi se saznala tačna dijagnoza. Prema prvim informacijama iz Grčke, Skorcanitisu je navodno otkazao jedan bubreg.

Skorcanitisa čekaju testiranja, a prema poslednjim informacijama, trenutno je u stabilnom stanju i prava je sreća što je odmah reagovao i tražio da bude prebačen u bolnicu.

Nekadašnji grčki košarkaš, koji je tokom karijere imao i preko 180 kilograma, već dugo se muči sa zdravljem (delom i zbog viška kilograma) od kada se penzionisao 2020. godine.

Foto arhiva VN

 

Tokom igračkih dana nosio je dres brojnih klubova Evrolige, a bio je član i Crvene zvezde tokom 2015. Ipak, najdublji trag ostavio je u dresu Olimpijakosa i Makabija, dok je igrao i za Panatinaikos, PAOK, Kantu, Iraklis, Trikalu...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)