OBRADOVIĆ SE CRVENI OD STIDA! Trener Partizana o indolentnim igračima i Pi DŽej Doužeru

Novosti online

13. 11. 2023. u 08:30

Košarkaši Partizan poraženi su sinoć u Beogradu od ekipe Igokee rezultatom 91:89 (18:12, 30:22, 28:23, 15:32), u meču sedmog kola regionalne ABA lige.

ОБРАДОВИЋ СЕ ЦРВЕНИ ОД СТИДА! Тренер Партизана о индолентним играчима и Пи Џеј Доужеру

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Trener crno-belih Željko Obradović čestitao je Bosancima na pobedi, a za igru svog tima kaže da su to sve problemi koji se već ponavljaju.

- Želim da čestitam Igokei na zasluženoj pobedi. Odigrali su ceo meč dobro. Mi smo u poslednjoj četvrtini podigli agresivnost koja je bila potrebna da se vratimo u utakmicu i vratili smo se i imali lepu šansu da se to drugačije završi. Nažalost po nas, završilo se tako kako se završilo i Igokea je pobedila. Problemi su isti kada igrate u ovom ritmu. Počeo sam sa postavom za koju sam mislio da će biti motivisana, poslednja stvar koju sam rekao da moramo da se borimo za svaku loptu. Od pet ničijih lopti, svaku je uzela Igokea. To govori sa kakvom željom smo ušli u utakmicu. Poslednja četvrtina, probudili smo se i uspeli da dođemo do egala, imali otvoren šut za tri poena, desila se mrtva lopta i onda se desilo što se desilo - rekao je Obradović.

Priprema meča bila je kao i svaka druga.

- Ja sam rekao već da je priprema bila kao i svaka druga. Igrali smo na turniru ABA Superkupa protiv Igokee i sve nam je bilo poznato o njima. Mislim da je motivacija nešto što je izuzetno značajno. Činjenica da kada igrači govore o utakmici govore o tome šta rade u napadu i to je prvi problem kada govore samo o tome, a ne o odbrani. Odbrana sve treba da nam da, a ispalo je sve drugačije.

Danas nije bilo Pi Džeja Doužera, a odluka o tome je isključivo Željkova. Komentarisao je i igru ostalih na terenu.

- Što se tiče Pi Džeja, moja je odluka, bio mu je potreban odmor u odnosu na to što nas očekuje. Umor, to je sve. Večeras smo mogli da vidimo da neki daju sve od sebe, a drugi se ponašaju prilično indolentno. Zbog čega je to tako, videćemo, pokušaćemo da ih dižemo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (4)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu