NOVA HAPŠENJA ZBOG NAPADA NA ZVEZDINU DELEGACIJU! Pune ruke posla za hrvatsku policiju

Novosti online

12. 11. 2023. u 15:30

KK Crvena zvezda je obavestila javnost da su tokom subote uveče u dva odvojena incidenta u Zadru "bez ikakvog razloga, napadnuti član Upravnog odbora tog kluba, zajedno sa još jednim prijateljem kluba, kao i dva člana novinarske ekipe koja je sa delegacijom crveno-belih stigla iz Barselone", a posle uvodna dva hapšenja, desila su se nova privođenja.

НОВА ХАПШЕЊА ЗБОГ НАПАДА НА ЗВЕЗДИНУ ДЕЛЕГАЦИЈУ! Пуне руке посла за хрватску полицију

Foto: Tanjug

Tokom jutra je u prostorije Policijske uprave zadarske na ispitivanje dovedeno još nekoliko osoba koji se dovode u vezu sa ovim incidentom, saznaju lokalni mediji.

Ipak, hrvatska štampa ne precizira koliko je to tačno osoba dovedeno u policiju, samo se dodaje izjava portparolk pomenute Policijske uprave, Ivane Grbin, da se "još uvek ispituju sve okolnosti" te da će "javnost biti pravovremeno obaveštena o svemu".

Podsetimo, predsednik Zvezde Nebojša Čović otkrio je ranije tokom dana u kakvom su stanju povređeni:

"Novinarima su povrede sanirane šavovima u zadarskoj bolnici, a član Upravnog odbora i njegov prijatelj su snimani, ali nisu im polomljena rebra jer su ih šutirali na zemlji", rekao je on. Kompletnu izjavu Nebojše Čovića, o tome da li će Zvezda igrati ovaj meč i drugim detaljima, možete pogledati kada kliknete ovde.

Prema rasporedu takmičenja, meč 7. kola ABA lige Zadar - Crvena zvezda igra se danas, 12. novembra, od 17 časova.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)