MAGIJA MILOŠA TEODOSIĆA: Plejmejker crveno-belih uradio nešto što nijednom košarkašu Zvezde nije pošlo za rukom više od pola decenije

Novosti online

03. 11. 2023. u 11:27

Crvena zvezda je pobedila Bajern u okviru 6. kola Evrolige sa 74:68, a Miloš Teodosić je odigrao najbolju partiju od kad je stigao u redove crveno-belih.

МАГИЈА МИЛОША ТЕОДОСИЋА: Плејмејкер црвено-белих урадио нешто што ниједном кошаркашу Звезде није пошло за руком више од пола деценије

FOTO: M. Vukadinović

Prekaljeni plejmejker zabeležio je dabl-dabl – 16 poena i 11 asistencija i bio najzaslužniji što su crveno-beli upisali drugu pobedu u šest kola.

Zanimljivo, Teodosić je prvi košarkaš Crvene zvezde koji je stigao do učinka “dabl-dabl” u kategoriji poena i asistencija još od Tejlora Ročestija u sezoni 2017/2018.

Nakon 6. odigranih kola Crvena zvezda je na skoru od 2 pobede i 4 poraza i trenutno zauzima 13. mesto na tabeli Evrolige.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori